…and the winner is…

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×
Print Friendly

Rett etter midnatt fekk eg hjelp av mannen min til å trekke vinnarane av bøkene i gåvepakken frå haugenbok.no. Heile 79 personar hadde lagt att kommentar på innlegget og var såleis med i trekkinga. Det var aller flest som ynskte seg “Sophie Dahl´s frodige fristelser”, så var det omlag likt fordel mellom “Maten og kjærligheten” og “BBQ”.

Vinnaren av “Sophie Dahl´s frodige fristelser” er Cecilie Mostue“Boken til Sophie Dahl er en favoritt”, skreiv Cecilie. 

Vinnaren av “Maten og kjærligheten” er ei som heiter Amalie!  “Alle tre bøkene så nydelige ut, men øverst på listen er Maten og kjærligheten”, stod det i Amalie sin kommentar.

Vinnaren av “BBQ” er Hanna, som skriv at “…jeg kunne tenke meg å vinne BBQ. Jeg synes Paul Løwe er kjempekul og han er virkelig flink med alt han gjør. Hvis jeg vinner boken skal jeg gi den til kjæresten min. Han elsker nemlig grillmat, men kan trenge ny inspirasjon og noen tips.”

Gratulerer så mykje til alle dei tre heldige vinnarane – bøkene vil verte sende i løpet av få dagar! Og sidan haugenbok.no er lynraske på levering, så har vinnarane mest truleg bøkene i hende før dei får sukk for seg! 

Tusen takk til haugenbok.no som sponsa denne give away´en med tre herlige bøker, og tusen takk til alle som deltok!

Og til alle som ikkje vann denne gongen; bøkene får du kjøpt på haugenbok.no – rask levering, super service, fantastisk utval:

  • “BBQ” av Paul Løwe, Versal forlag 2012

Om Tove

Kvardagsmenneske. Sans for det gode liv. Engasjert. Trebarnsmamma. Godt gift med draumemannen. Bur på vakraste stad på jord. Er fascinert av det skrivne ord. Glad i reiser og spanande opplevingar. Set pris på at akkurat DU les bloggen min!!!

Filed under haugenbok.no | Tagged , , , , , , , , , , , | Kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *