Warning: include(/home/P/paakjokkenbenkencom/www/wp-content/themes/widget_matprat_banner.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/P/paakjokkenbenkencom/www/wp-content/themes/paa_kjokkenbenken/functions.php on line 3

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/P/paakjokkenbenkencom/www/wp-content/themes/widget_matprat_banner.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php53/usr/share/pear:/opt/alt/php53/usr/share/php') in /home/P/paakjokkenbenkencom/www/wp-content/themes/paa_kjokkenbenken/functions.php on line 3
Strøm Torsk – ein liten smakebit!

Strøm Torsk – ein liten smakebit!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×
Print Friendly

I vår var eg så heldig å få samarbeide med Strøm Torsk om lansering av det nye produktet deira, “Strøm Torsk – Belly Loin”. Vi var nokre bloggarar som fekk vere med og lage mat på kjøkkenet til mesterkokken Terje Ness på Onda Restaurant, Aker Brygge.

Bloggarane skulle lage mat og kokkane skulle smake. Det var både spennande og nervepirrande å vere med på dette, men for ei fantastisk oppleving! Medan vi stod på kjøkkenet og laga mat var det ein fotograf som tok med seg maten vi laga og fotograferte den ute på brygga, ein som filma for å få materiale til ein reklamefilm og mesterkokkar som svinsa rundt og småprata, lukta og smakte.

Denne veka blir det altså fisk på menyen på kjøkkenbenken hos oss og eg skal legge ut dei to oppskriftene som eg laga; fiskekaker og fish & chips. Medan du ventar på oppskriftene kan du kose deg med denne videoen så lenge!

 

Dette seier Strøm Torsk på heimesida si:

STRØM – DET NYE NAVNET PÅ FERSK TORSK

La oss være enige om at den beste torsken du kan få servert er den som ble trukket opp fra havet for noen timer siden. Rett opp fra det rene, klare vannet og direkte til sløying og filetering. Er du enig i at det er den beste torsken du kan få servert?Det er akkurat dette som er STRØM®. Tre timer etter at fisken tas opp fra det iskalde og friske havet ligger den som en skinn og benfri filet i en pakke som holder den fersk helt fram til ditt kjøkken. Aldri frosset. Aldri utsatt for oksydering. Aldri lagt direkte på is sammen med andre varer. Aldri vært i fare for å bli behandlet feil på veien til deg.

Dette er STRØM®.
Det nye navnet på fersk torsk.


Om Tove

Kvardagsmenneske. Sans for det gode liv. Engasjert. Trebarnsmamma. Godt gift med draumemannen. Bur på vakraste stad på jord. Er fascinert av det skrivne ord. Glad i reiser og spanande opplevingar. Set pris på at akkurat DU les bloggen min!!!

Filed under Middag - fisk | Tagged , , , , , , | Kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *