Bursdags-giveaway på Villa Perlesukker!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×
Print Friendly

Hipp hurra for  Villa Perlesukker  som har 1-årsjubileum på bloggen sin i dag!  Det er ikkje mange månadane sidan eg vart kjent med Anne Brith, men eg har lært henne å kjenne som ei svært kreativ, perfeskjonistisk og supersøt dame! Gjennom bloggen sin formidlar ho bakeglede og kakeglede som smittar! Eg beundrar evnene hennar, for sjølv er eg ingen superkakebakar! Men målet mitt er å bruke Anne Brith sin blogg for å lære meg nokre triks.

I forbindelse med jubileumet sitt er skjønne Anne Brith så raus og gavmild at ho deler ut mange gåver til lesarane sine! Eg har fått lov til å vere med på feiringa og difor kan du som min lesar vere med i trekkinga av eit utstikkarsett som gjer at du kan lage dei nydlegaste kaker!

Dersom du vil lære å lage slike kaker kan du enkelt og greit gå inn på Anne Brith sin blogg og lese dette innlegget og så kan du krysse fingrar for at du vinn utstikkarsettet som gjer jobben mykje lettare!

Kva må du gjere for å vinne dette utstikkarsettet?

1. Du må gå inn på “På kjøkkenbenken” si facebookside og legge deg til som medlem. Klikk her for å kome deg dit.

2. Du må like “Villa Perlesukker” på facebook. Klikk her for å kome deg dit.

3. Du må legge att ein kommentar i dette innlegget.

Dersom du allereie “likar”  Villa Perlesukker på facebook, så kan du gå inn og legge att ei gratulasjonshelsing til henne. Og dersom du allereie er medlem på “På kjøkenbenken” si facebookside, så kan du gå inn og skrive ei helsing til meg òg ;).

Dersom du ikkje skulle vere så heldig at du vinn dette utstikkarsettet, er det snart høve til å kjøpe det i “Villa Perlesukker” sin nettbutikk. Opninga av den er rett rundt hjørnet! Kikar du innom bloggen hennar med jamne mellomrom, så får du nok med deg opningsdagen! På nettbutikken får du også kjøpt mange andre spennande artiklar. Sjå berre kva du kan lage:

Glitteret på desse skjønne hjertekakene er etande og blir snart å få kjøpt i “Villa Perlesukker” sin nettbutikk.

Eller du kan lage hjertekjeks og pynte med herleg glasur!

Då håper eg maaange vil vere med på denne artige feiringa av “Villa Perlesukker” sin 1-års dag! Du må gjerne tipse medbloggarar og facebookvener om å klikke innom “På kjøkkenbenken” for å vere med på giveaway! Då må du linke til dette innlegget!

PS! “Villa Perlesukker” har fått to sider i VG i dag! Løp og kjøp!!!

Nok ein gong; gratulerer masse med jubileumet, Anne Brith! Eg er så glad for å ha vorte kjend med deg!Om Tove

Kvardagsmenneske. Sans for det gode liv. Engasjert. Trebarnsmamma. Godt gift med draumemannen. Bur på vakraste stad på jord. Er fascinert av det skrivne ord. Glad i reiser og spanande opplevingar. Set pris på at akkurat DU les bloggen min!!!

Filed under Gjestebloggar, Kaker, Tips og idèar | 23 Kommentarer

23 Responses to Bursdags-giveaway på Villa Perlesukker!

 1. Hjørdis Almelid Vikenes says:

  Utstikkarar er alltid velkomne til nye kjøkkenbenkar. Var fantastisk alt som kan danderast. Der har eg ein veg å gå, når det gjeld estetikk, fargar og formgjeving. Men veldig inspirerande å sjå på både din blogg Tove og på andre sine matbloggar. Berre stå på vidare!

 2. Monica says:

  Jeg er gjerne med på trekning av give away 🙂 Ser fram til nett butikken hennes åpner, om ikke så alt for lenge. Flotte matblogger dere har som gir MASSE MASSE av inspirasjon til oss andre prøvekaniner 🙂

 3. Kristin Andreassen says:

  Har spurt om å bli medlem på din side, Villaperlesukker gratulerte jeg med dagen før fuglene sto opp i dag tidlig 😉 Flott side du har 🙂

 4. Vegasgirl says:

  Da liker jeg deg på facebook også 🙂 Gleder meg til å lese mere på siden din .)

 5. Lotta says:

  Jeg vil gjerne være med 🙂

 6. Mari says:

  Jeg vil gjerne være med i trekningen. Tusen takk for masse inspirasjon. Du har en super blogg.

 7. Hanne says:

  Blir gjerne med på den trekkinga! Nydelege kaker på Villaperlesukker :)Og masse gode oppskrifter på di side, Tove 🙂

 8. Sigfrid Pettersen says:

  Hei, du er et nytt bekjentskap for meg. Vil gjerne være med i trekkinga.

  Sigfrid

 9. Sølvi Aspen Aandahl says:

  Vil gjerne bli med på denne trekningen. Fantastisk flotte premier.
  Supre blogger dere har damer((:

 10. Linn says:

  Søt blogg med mange gode oppskrifter:)
  Gratulerer så masse, hipp, hipp hurra:D<3

 11. Katrine says:

  Veldig, veldig fin premie! Jeg er med 😀 og har likt hennes side, og spurt om å få være med i din! 🙂

 12. Hei.
  Blir med på dette jeg 🙂
  Har sendt forespørsel på gruppa di.. da den ikke er åpen.. så får jeg kommentere der 😀
  Villa perlesukker fikk sin gratulasjon i går 😀

  Hilsen Solveig 🙂

 13. Tonje Rem says:

  Heisann!
  Kryssar fingrane for at eg vinn utstikkarsettet, eg elskar utstikkarsett! Dei kan nemmelig brukast til laaangt meir enn berre kaker 😉 Gratulerer så mykje til Villa Perlesukker!
  Helsing Tonje

 14. Anette Hareide says:

  Heisann!
  Har send forespørsel om medlemskap i gruppen din og siden jeg allerede “liker” Villa Perlesukker har jeg sendt henne en gratulasjon 🙂

 15. Nyte says:

  håper jeg greide å sende forespørsel på riktig sted og at det ike er for sent å bli med i konkuransen 😉

  • Tove says:

   Du har klart å sende førspurnaden til rett stad, ja!!! Velkommen til “På kjøkkenbenken” si FB-side og lukke til i konkurransen om utstikkarsettet!!!

 16. GUDLAUG RØDSTØL says:

  det ser så spennende ut med de nye blogerne på matprat!! Ellers har jeg fulgt med på den vanlige bloggen din lenge,da…

 17. Hanne says:

  Her hiver jeg meg med, har trykt LIKER både her og der 🙂
  Det hun lager kalles kunstverk….GODT kunstverk 😉

  Klæm

 18. Henriette says:

  No har eg klikka både her og der, så eg er med;)

 19. Liv says:

  Nydelige kaker. Blir mer enn gjerne med på lotteriet!
  Hilsen Liv

 20. Malene says:

  Super blogg med mass inspirasjon!
  Blir gjerne med på give-away!
  Klem 🙂

 21. Jeg vil gjerne bli med viss det ikke er forseint 🙂
  Det er gøy å bake så hadde vært kjekt å vinne 🙂

 22. Pingback: Villa Perlesukkervinnaren er… | På kjøkkenbenken | God mat skal lagast med kjærleik og rause mål

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *